Український клуб: барбекю на природі | Ukrajinský klub: Grilovačka v prírode

Typ eventu
stretnutie
dátum
04. 09. 2022
čas
10:00
Miesto
Zrúcaniny Kláštora Katarínka
Organizátor
Malý Berlín

Останній літній клуб ми проведемо на природі. Разом вирушимо до села Дехтіце, прогуляємося околицями, влаштуємо барбекю та відвідаємо руїни францисканського монастиря Катарінка. Наша маленька подорож підходить для родин з дітьми і, звісно ж, для наших словацьких друзів.

Не забудьте взяти з собою зручне взуття, воду, підстилку та капелюшки. Їжею для барбекю запезпечимо ми. Деталі щодо місця та часу зустрічі ми напишемо згодом.

Екскурсія підходить для дорослих та дітей від 6 років. Кількість місць обмежена, обов’язкова реєстрація.

Реєстрація: https://forms.gle/Equ5Z1dGc89vQMHi6

Posledný letný klub strávime v prírode. Spoločne sa vyberieme do Dechtíc, prejdeme sa po ich okolí, spravíme si grilovačku a navštívime zrúcaninu františkánskeho kláštora Katarínka. Výlet je ideálny pre rodiny s deťmi a vítaní sú , samozrejme, okrem Ukrajincov aj Slováci.
O jedlo na opekanie sa postarám my, vy si nezabudnite vziať pohodlnú obuv, vodu, deku či inú podložku na sedenie a prikrývku hlavy. Ohľadom miesta a času stretnutia budeme informovať tu v udalosti na Facebooku.
Exkurzia je vhodná pre dospelých a deti od 6 rokov. Počet miest je obmedzený a potrebná je registrácia, ktorú vám e-mailom potvrdíme.

Registrácia: https://forms.gle/Equ5Z1dGc89vQMHi6

UKRAJINSKÝ KLUB V MALOM BERLÍNE

Určený je najmä mladým ľuďom a všetkým tým, ktorí majú radi kultúru a umenie. Chcete sa zoznámiť, porozprávať alebo dozvedieť viac o meste, jeho aktivitách či slovenskej kultúre? Radi vám odpovieme aj na všetky vaše otázky ohľadom bežného života na Slovensku a prípadne vám pomôžeme spojiť sa s potrebnými úradmi a organizáciami. Neformálne stretnutia pre ľudí z Ukrajiny sa konajú vždy v prvú nedeľu v mesiaci.

The event is a part of the project Integration of young Ukrainian refugees into the local community in Trnava. The project is co-financed by the Governments of Czechia, Hungary, Poland and Slovakia through Visegrad Grants from International Visegrad Fund. The mission of the fund is to advance ideas for sustain able regional cooperation in Central Europe.